Lihat Sendiri Bukti Pendapatan Terkini Bisnes Ebay Cara Mafia Nie Beb!

Assalamualaikum & hai semua 🙂

Saya nak share pada anda macam mana newbie ebay, akaun yang masih baru.. daftar ebay baru sebulan dua tapi dengan strategi XXX ala mafia ini yang berjaya menghasilkan USD XXX sebulan jer beb!

Rahsianya sebenar bisnes ebay yang korang perlu tahu adalah ialah multiple akaun + produk hot!

Ini namanya “don’t put all the eggs in one basket”

Untuk pengetahuan korang, polisi Ebay terkini adalah tidak membenarkan new seller menjual dalam kuantiti banyak untuk mengelakkan isu scammer. So untuk menghasilkan jualan sehingga 3-4 angka USD dalam sebulan, anda perlu bermain multiple akaun untuk menghasilkan jualan yg banyak beb! Dan Ianya juga bagus untuk akaun paypal anda supaya nampak normal dengan transaksi jumlah duit masuk.

Ini bukti bahawa akaun baru di ebay masih lagi boleh menghasilkan income 5 angka walaupun polisi ebay tak bagi kita menjual dalam kuantiti yang banyak.

belajar ebay, bisnes ebay, blackhat ebay, buat duit dengan ebay, car abuat multiple account ebay, cara jual barang vero, cara listing barang vero, dropship dengan ebay, panduan ebay, rahsia ebay, teknik ebay terkini, testimonial bisnes ebay

 

 

belajar ebay, bisnes ebay, blackhat ebay, buat duit dengan ebay, car abuat multiple account ebay, cara jual barang vero, cara listing barang vero, dropship dengan ebay, panduan ebay, rahsia ebay, teknik ebay terkini, testimonial bisnes ebay

belajar ebay, bisnes ebay, blackhat ebay, buat duit dengan ebay, car abuat multiple account ebay, cara jual barang vero, cara listing barang vero, dropship dengan ebay, panduan ebay, rahsia ebay, teknik ebay terkini, testimonial bisnes ebay

Kesimpulannya, disini saya nak bagitau macam mana kaedah terkini untuk bantu buka mata anda supaya boleh survive lebih lama  di dalam ebay. kalau orang lain boleh buat, maknanya anda pun boleh buat. Takde alasan dah untuk anda GAGAL selepas ini. Jangan tunggu sampai dah terdesak perlukan duit baru anda nak mulakan bisnes. Waktu anda tak perlukan duitlah anda bina skill and knowledge buat duit kat ebay ni. Ini prinsip yang para ebayer tegar tekankan untuk buat duit melalui ebay ini!

Tapi syaratnya mudah jek…kalau anda ada modal, jangan kedekut dan berkira nak laburkan pada majlis ilmu dan bahan-bahan ilmiah.. setiap pelaburan anda pada knowledge takkan merugikan anda. malah akan datang memang ilmulah yang akan bantu anda. Biar kita miskin harta, tapi tak miskin budi bahasa dan ilmu yang bermanfaat.

belajar ebay, bisnes ebay, blackhat ebay, buat duit dengan ebay, car abuat multiple account ebay, cara jual barang vero, cara listing barang vero, dropship dengan ebay, panduan ebay, rahsia ebay, teknik ebay terkini, testimonial bisnes ebay